Covoare curate la superlativ

Firma noastră de curățătorie covoare oferă servicii de spălare covoare și mochete pentru Focșani și împrejurimi.

Echipamentele folosite de noi sunt de cea mai nouă generație, având grijă de țesăturile covoarelor dumneavoastră și redând culorile originale. Astfel, încercăm de fiecare dată să îi impresionăm pe clienții noștri, livrând nu doar covoare curate, dar și covoare pline de vitalitate și prospețime care vor transforma casa dumneavoastră într-un loc care te îmbie cu mirosuri proaspete și curățenie.

De asemenea, utilizând serviciile noastre de curățătorie covoare, asigurați un trai mai sănătos în interiorul locuinței, scăpând de acarienii care provoacă alergii, mai ales dacă aveți copii și care se joacă mai tot timpul pe jos. Avem echipamente de ultimă generație, precum și detergenți și soluții speciale de curățat biodegradabile și ecologice, care protejează covoarele dumneavoastră, fiind sigure pentru sănătatea dumneavoastră, a familiei, precum și pentru mediul înconjurător.

Suntem una dintre puținele firme de curățătorie covoare specializate pe toate tipurile de mochete, fie că sunt mochete de trafic intens, mochete destinate zonelor rezidențiale sau celor de birouri.